Currículum

“ La música constitueix una revelació més alta que cap filosofia.” 

Beethoven (1770-1827) Compositor alemany

Professor de saxòfon del Conservatori Professional de Música de Menorca

Neix a Alacant el  17 de setembre de 1974. a l´edat de 7 anys començà els estudis de música en  l´especialitat de Saxofón al Conservatori “Ruperto Chapí” de Villena amb els professors Javier de la Vega i posteriorment amb José Luna Martínez, on obté el Títol de Professor. Paral.lelament cursa estudis de Piano al mateix Conservatori. l´any 2000 obtè plaça per accedir  al Conservatori Superior “ Joaquin Rodrigo” de València on acaba el Grau Superior de Saxo amb les més altes qualificacions i on obté plaça per al Premi final de carrera amb els professors Miguel Llopis i Francisco Haro, al mateix temps perfecciona els estudis al Internacional London Centre Allegro de Valencia  amb el professor  Javier de la Vega . Ha realitzat diferents master-class  amb professors com Manuel Miján, Antonio Salas Pérez, Israel Mira, Pedro Iturralde, Antonio Moltó, Claude Delangle i  amb Jean Marie Londeix.

A  l´any 1997 i fins l´any 2003, entrà a formar part de la Banda Municipal “Ciutat d´Elx”.

Com a solista a donat concerts a la  sala de Concerts del Periòdic Levante  de València , a la Facultat de Filosofia i Lletres de València, l´Auditori de la Facultat de Ciències de València . Ha col·laborat amb l´Orquestra del Conservatori de Menorca amb el musical West Side Story  al Teatre Principal de Maó al febrer del 2008 . Ha realitzat cursos d´altres especialitats com anàlisi i harmonia amb Emilio Molina, Llenguatge musical amb Victor Solé , pedagogia musical amb Wolfgang Hartmann (professor de la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena, de l´Orff Institute i del Conservatori de Klagenfurt) i amb Diego Latorre i Ramón Lluch. 

 Al 2001 realitza el Curs d´Adaptació Pedagògica a la Universitat Politècnica de Catalunya. Al 2007 va realitzar a Daroca(Saragossa) un Curs de Direcció Coral i d´Orquestra amb Martín Schmidt i Vasco Negreiros (professors de la Musikschole de Kalhsrue i Universitat d´Aveiro) especialitzat en Música Antiga per la Institució “ Fernando el Católico” de la Universitat de Saragossa.

Al 2003 va realitzar diferents gravacions amb la Banda Municipal d´Elx i amb el quartet “Anacarsis” de Valencia al disc “ Master Sax”amb obres dedicades a Javier de la Vega. Ha format part de diferents ensembles de saxofons  i conjunts istrumentals així com de la “ Menorca Swing Band” dirigida per Lou Deach  . Ha col.laborat   amb Bandes com: SUM Canyada, “Ruperto Chapí” de Villena,  Primitiva del Palomar i Asociació Musical de Maó. Actualment està federat a la Banda Simfònica de San Antonio  Requena (València).

En la faceta docent, ha realitzat clases a l´Escola Municipal “El sogall” de Castalla i ha  format part del Claustre de Professors del Conservatori Professional d´Eivissa i Formentera. Durant el curs 2005/06 imparteix classes de secudària al IES “Joan Ramis i Ramis” de Maó.

 L´any 2006 formà part del Claustre de Professors del Conservatori Profesional de Música i Dansa  de Menorca a l´especialitat de llenguatge Musical.

 Actualment i des del curs 08/09 imparteix l´especialitat de Saxòfon al Conservatori, en aquest mateix any (2009) guanyà per oposició la plaça de saxòfon al Conservatori de Menorca.

 És membre de l´ACCMIC ( Associació de Compositors de Música de Moros i Cristians) a València i SGAE.

En la faceta de compositor cal destacar les composicions estrenades amb el Ballet d´Inma Cortés  d´Alcoy al 1998 amb la composició “Sahara” i al 2004 amb la composició “Als Joglars”(fanfàrria per a dolçaines, percussió i  metalls) “Artur” estrenada per la Banda Simfònica d´Eivissa  i “ Al Camp Anar” pas masero per a la Capitania i 25 Aniversari de la esquadra “ Al Camp Anar” d´Ontinyent al 2008. Així com “Jerusalem, Terra Santa” gravada en el CD del III Congrés Nacional de Música Festera de la UNDEFF , el pasdoble “Lluis Amat” estrenat per la Banda Municipal d´Alacant l´any 1998 a l´explanada i al Teatre Municipal d´Alacant i “Tio Llopis” , “ Arrels Llauradors” enregistrades al CD “ Musica Masera” de la Diputació d´Alacant i Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.  ha composat “ Primavera d´hivern” sonatina per a Saxo Alt i piano (dedicada a Javier de la Vega  i actualment ” Impressions còsmiques” obra per a saxo alt i electroacústica basada en l´armonia de les esferes.

darrerament s´han editat varies obres seves a l´editorial Brotons&Mercadal : la sonatina “Primavera d´Hivern” i el Pasdoble de concert ” El tresor de l´Illa”.